Play4it Eroticshopin historiaa

Olemme vuonna 2009 perustettu yritys joka toimii samoissa tiloissa, eri kerroksessa toisen kauppamme Vaihtostoren kanssa. Vaihtostore koki sukupolven vaihdoksen ja jatkoimme samalla perinteellä. Sukupolven vaihdoksen myötä päätimme vähän laajentaa Play4it Eroticshopin puolta. Näin saimme vähän uutta pontta yrityksen toimintaan. Sen mukaan päätimme aloittaa myös verkkosivun suunnittelua ja edelliset sivut kokivat suuren takapakin php muutosten myötä.

Tässä pitkään mietittyämme olemme päässeet nyt tähän tilanteeseen. Teimme liikehuoneistoon remonttia ja saimme uuden ilmeen joka on saanut hyvää palautetta. Tuotteita tilattu lisää uusille hyllyille. Verkkosivut aukaistaan piakkoin ja homma jatkuu samaan malliin kuten ennen. Tervetuloa käymään paikan päällä tai voi tilata sivuiltamme myös kotiovelle asti!

Vastaa